the beauty of the innocent's eyes

By: nadia helmy

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 24-Apr-2009 06:47 Email | Share | | Bookmark
Melaka | Family One Day Trip

The day after my cuzz wedding..we took advantage to bring our family to visit Melaka...Since my father said the last time he visit Melaka was 1993..hahaha..of course lah Melaka dah banyak berubah...
This pic taken at the fountain in Dataran Pahlawan..

This one is out side Dataran Pahlawan..facing the A Famosa..


This pic. taken at Istana Melaka...so classic and a bit horror...0.0




Tuesday, 21-Apr-2009 06:34 Email | Share | | Bookmark
My Cousin's Wedding

Congrats to the bride and bgroom..Akuie&Adrie...My prayer is with both of you; to have a blessed marriage with endless happiness forever...~Amin~
The Wedding held at Menara Kuala Lumpur | 18thApril2009

Taken the opportunity to gather with family..

and the opportunity to show talent hehehe...


Monday, 20-Apr-2009 06:04 Email | Share | | Bookmark
it's me time|

Yeah..I'm back again after hibernate for a while...actually im a bit busy entertaining facebook heheh..but still have to update my fav. fotopages for my viewers friends...

This pic. taken when we had our 14th convocation... KLMU Graduation Stradust Nite Dinner at Dewan Merdeka PWTC | 6thApril2009..


And this one taken during a trip to Langkawi | April2009...Just papa and mama..



Thursday, 26-Feb-2009 10:42 Email | Share | | Bookmark
I'm Back!!!

Sorry my fren..menyepi plak sekejap..bukan aper..terbusy skit..banyak benda yang nak kena settel seblum bulan 5 neh..itu yang terkejar-kejar tu...even sekarang baru bulan 2 (nak masuk bln 3 dah pun)..keje yang dibuat tak surut-surut..tu yang tensen tu..masa plak berlalu begitu pantas...hemm...but i still manage to capture a few pic for my sweet memory
..heheh...konon



Quote:
Dhea nyer version of muka cantek..cantek tak ?? heh



Quote:
The face that make you smile..


Wednesday, 14-Jan-2009 05:55 Email | Share | | Bookmark
Tadd daaaa!!..Danea dah masuk sekolah...

Hemm jangan terkezut..anak mama yang sorang ni dah start sekolah dah...but tadika ler baru hehehe...first start before her real school..ok ler, bagi dia experience dulu lagi pun danea baru 5 year old...kelakar betul heheh macam-macam kisah danea ni bila hari2 pergi school, ader jerk citer yang mama dengar dari teacher dia heheh...ader ker masa first day tu cikgu serve dia cakes and milo, then she said.."nasik-nasik tak der ker cikgu..??...heheh then cikgu dia cakap.."hemm kalau nak makan nasi, tunggu balik rumah nanti yek.." huhuhu malu sungguh..heheh..first day tu ok ler time balik tu siap beratur pegang tangan semua and siap nyanyi2 lagi then second day tu dah tak nak beratur ler plak...bila kena marah ngan cikgu..balik rumah monyok jerk muka..cakap "hishh nana tensen ler gi skolah.." heheh..

Koleksi ni mama ambil selepas seminggu danea sekolah...sebab nya mama nak tunggu danea pakai uniform sekolah dulu, baru best heheh...Danea mama daftarkan ke sekolah tadika perpaduan desa pandan...tadika tu dibawah kelolaan JPNIN (jabatan perpaduan negara dan intergrasi nasional)...mama tak kisah aper pun sekolah danea yang penting danea nak belajar...aper pun mama doakan anak mama jadik seorang anak yang berjaya dengan cemerlang, bijak dan pandai..


[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net